AP+ slevy v app AP+ slevy

Vista

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Vista – Seva

VISTA – tradícia, kreativita a hravosť

Vista je tradičný český výrobca stavebníc a vedomostných hier pre deti, dnes už ale vystupuje pod názvom SEVA®. Jeho prioritou je poskytnúť deťom radosť z hrania, prinášať nové podnety a rozvíjať ich záujmy, zručnosť a tvorivosť. Preto vytvára kvalitné hračky na všestranný rozvoj a podporu ich predstavivosti. Nechajte deti oddýchnuť si od tabletov a mobilov, tradičné hračky ich spoľahlivo vtiahnu do sveta klasickej zábavy.

Seva stavebnice

Stavebnica Seva rozvíja kreativitu aj zručnosť

Stavebnica Seva je jedinečná tým, že s ňou dieťa môže zostaviť prakticky všetko, čo mu napadne – dom, lietadlo aj kočík. Pri skladaní variabilných dielikov dieťa zapája fantáziu a kreatívne tak rozvíja svoju zručnosť. Z vtedajšej modrej a bielej prešla stavebnica farebnou zmenou, cez ktorú sa začala zameriavať na rôzne témy ako napríklad Seva pre dievčatá, Seva Army, alebo Seva Jumbo.

Postavte si model auta zo stavebnice Monti system

Stavebnica Monti system vás poteší najmä tým, že na zostavenie modelu auta dieťa nepotrebuje žiadne lepidlo ani farby. Jednotlivé dieliky sa totiž ľahko spájajú pomocou zacvakávacích zámkov, úchytov a ďalších pružných mechanizmov. Monti system modely vynikajú prepracovanými funkčnými detailmi, vďaka ktorým tvoria dokonale reálne pôsobiace modely. Medzi najznámejšie patria Monti systém Liaz, Monti systém Tatra, či Monti systém Scania.

Vista Monti systém
Ukáž! Čo vieš a stavebnica Blok

Zábavná stavebnica Blok a vedomostná hra Ukáž! Čo vieš

Stavebnica Blok je vďaka jednoduchému systému skladania dielikov vhodná pre deti už od jedného roku. Pomocou plastových štvorcov a obdĺžnikov, ktoré zapadajú do seba, môžu deti tvoriť nielen plošne, ale aj priestorovo. Naopak hra Ukáž! Čo vieš testuje vedomosti dieťaťa, a to pomocou múdrej sovy, ktorá v prípade neznalosti na otázku odpovie. Účelom hry môže byť vedomostný test, súťaž o viac správnych odpovedí, alebo tiež hravá výučba danej témy.

1 položka
4,8
Vkladacia kocka Mimi
Vkladačka – materiál plast,
6,59 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn00208

Vista

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií