AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml

Zobraziť katalóg
Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml
Krmivo pre akváriové ryby – základné krmivo, typom krmiva sú granuly, určené pre terčovce, objem 0.2l, s morskými riasami, s vysokým obsahom proteínov
Kód:  KRMA0420 Produktové číslo:  4001615075212

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml

Pri vyberaní krmiva pre rybičky nezabudnite myslieť na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah živín. K najpoužívanejším krmivám pre akváriové ryby náležia tieto granuly. Granuly pomaly padajú dolu, kde si ich ryby môžu uloviť. Krmivo pre akváriové ryby Dennerle využijete pre terčovce. Vďaka veľkému množstvu rias a proteínov je vhodné pre akváriové ryby, ktoré sa v strave nezaobídu bez vysokého podielu zložiek živočíšneho aj rastlinného pôvodu. Objem krmiva pre rybičky Dennerle dosahuje 0,2 l. Balenie je tvorené 1 kusom krmiva do akvária.

Hlavné vlastnosti krmiva pre akváriové ryby Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml

  • Krmivo pre rybičky Dennerle zaraďujeme medzi základné krmivo
  • Ide o granuly
  • Krmivo pre rybičky Dennerle použijete pre terčovce
  • Rybičky určite ocenia krmivo s morskými riasami a s vysokým obsahom proteínov
  • V balení nájdete 1 kus krmiva do akvária
  • Objem potravy pre akváriové ryby Dennerle je 0,2 l

Zloženie

Hmyzí protein z Hermetia illucens (25 %), rostlinný glycerin, pšeničný protein, pšeničná mouka, krill (5,2 %), sépiový prášek, špenát, kukuřice, pivovarské kvasnice, betain, bramborové vločky, lososový olej, vodní blechy, česnek, Moringa oleifera, paprikový prášek, čekankový inulin, sladkovodní krevety, uhličitan vápenatý, kopřiva dvoudomá, spirulina, meduňka, fenykl, chlorella, anýz, mouka z hroznových semínek, artemie, slávka zelenoústá, mannan-oligosacharidy (MOS), ß-glukany, extrakt z rozmarýnu, analytické složky: hrubý protein 38,1 %, hrubý tuk 7,4 %, hrubá vláknina 3,2 %, hrubý popel 5,9 %, vlhkost 8,4 %, dávkování: Tolik, kolik ryby sežerou během 1 minuty, 2-3x denně.

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Terčovce Hotovo!

Základné vlastnosti

Určené pre
Terčovce Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dennerle Diskus Softgranulat 200 ml .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií