MIELE Vôňa AQUA

Zobraziť katalóg
MIELE Vôňa AQUA
4,0 2 hodnotení
– do všetkých sušičiek na bielizeň Miele, ktoré majú príslušné predvybavenie v sitku vlákien
Kód:  Mie120 Produktové číslo:  9428870 Stránky výrobcu
MIELE Vôňa AQUA Predaj skončil

MIELE Vôňa AQUA

 Vôňa AQUA do sušičiek na bielizeň Miele má sviežu a čistú vôňu, ktorá vašu bielizeň urobí krásnou. Krásna vôňa bola vyvinutá odborníkmi na parfumy v Provence najmä špeciálne do sušičiek MieleVôňa sa ľahko a rovnomerne rozptýli do bielizne počas procesu sušenia, obklopuje ju vôňou a necháva ju hodvábne jemnú, voňavú a našuchorenú. Flakón s vôňou vydrží asi 50 cyklov sušenia oblečenia. Vaša bielizeň bude voňať príjemne až 4 týždne. Dodajte svojej bielizni sviežu vôňu, ktorú si vaša rodina obľúbi.

Použitie:

Flakón s vôňou vložte do sušičky bielizne do ľahko prístupného sitka na zachytenie vlákien. Otáčaním flakónu môžete sami intenzitu vône nastaviť a regulovať. Prípravok môžete použiť do všetkých sušičiek bielizne značky Miele, ktoré majú zodpovedajúce predvybavenie v sitku na zachytenie vlákien. Nehodí sa do odťahových sušičiek bielizne.

Objem:
12,5 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE Vůně AQUA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií