GIMA Respirogram

Zobraziť katalóg
GIMA Respirogram
Zdravotnícky prostriedok
9,49 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GIMzdp25 Produktové číslo:  8023279334425
GIMA Respirogram 9,49 € Rozbalené

GIMA Respirogram

GIMA Respirogram je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Prevence pooperačních komplikací dýchacího systému. Podpora léčby a zotavení, například po atelektáze, pneumonii nebo plicní dysfunkci. Tři komory s různými objemy umožňují rozšířit rozsah trenažéru, čímž přispívají k rozmanitosti tréninku a lepší a praktičtější adaptaci na parametry dýchání pacienta. 

Tři komory:
600, 900, 1200 cm

Množství vzduchu:
600/900 / 1200 cm3 / s.

Jednoduché použití:
Po spojení hadičky s náustkem se nadechněte přes náustek tak, abyste zvedli 2 - 3 kuličky, foukání držte co nejdéle. Cvičíme podle lékařských doporučení.

Účinnost terapie: 
Hlavní výhodou plicní rehabilitace a cvičení je minimalizace příznaků provázejících plicní nemoci, což výrazně zlepšuje pohodu pacienta a umožňuje zvýšit toleranci organismu k cvičení. Díky lepší pohodě nemocní lidé výrazně snížily úzkost a deprese související se svým zdravotním stavem. Spirometr vás bude podněcovat k časté rehabilitaci v pohodlí domova. Zařízení se velmi snadno používá a je velmi efektivní. Snižuje bolest, zvyšuje proudění vzduchu plícemi, zvyšuje kapacitu plic a umožňuje rychlejší návrat k normálu.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií