Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - RPG hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

RPG hry (anglicky RPG games) vás ponoria do komplexného sveta s vlastnými pravidlami a zákonmi. Vžite sa do úlohy odvážneho bojovníka, nájomného lovca netvorov alebo napríklad kovboja túžiaceho po pomste. Nedokážete sa rozhodnúť, ktorá RPG hra bude tá pravá? Pozrite sa, aké RPG hry nájdete v ponuke a čím sa od seba líšia.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
845 položiek
Granblue Fantasy: Relink
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Pripravte si bojovú družinu výberom až štyroch postáv s jedinečnými súpravami schopností, ktoré budú vyhovovať vášmu štýlu boja, a vyrazte do bitky proti obrím nepriateľom, ktorí zdanlivo siahajú až do nebies. Alebo až so troma priateľmi skočte do online kooperácie v hre pre viac hráčov a riešte úlohy spoločne.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1440se
Blue Fire – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG, adventúra a dobrodružný, – Temný svet čaká – Cestujte zničeným svetom Penumbra a preskúmajte jedinečné oblasti plné rozmanitých nepriateľov, ostrých 3D plošinovkových výziev, úloh, zberateľských predmetov a ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1345
Graven – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1335
Like a Dragon: Infinite Wealth (Predobjednávka) – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný, RPG a dobrodružný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2209
Persona 3 Reload (Predobjednávka) – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG a dobrodružný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2206
Harvest Moon The Winds of Anthos – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0578
SpellForce: Conquest of EO – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0451
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe snúbi taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe mieša taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527
Sword Art Online Last Recollection – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0424
My Time at Sandrock: Collectors Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0420ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0519ce
My Time at Sandrock – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0420
My Time at Sandrock: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1275ce
Dead Cells: Return to Castlevania Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a arkády, – Roguelite akčná plošinovka žánru metroidvania. Skúmajte rozľahlý, neustále sa meniaci hrad. za predpokladu, že sa v brutálnych 2D súbojoch inšpirovaných hernou sériou Dark Souls dokážete prebojovať cez jeho strážcu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1265
5,0
Star Ocean: The Second Story R – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0486
Weird West: Definitive Edition Deluxe – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Objavte temnú fantasy reimagináciu Divokého západu, kde sa o hranicu delia strážcovia zákona a pištolníci s fantastickými bytosťami. Vydajte sa na cestu príbehu o pôvode skupiny netypických hrdinov, ktorí sa do legiend zapísali rozhodnutiami, ktoré učiníte v neľútostnej zemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1251de
Weird West: Definitive Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Objavte temnú fantasy reimagináciu Divokého západu, kde sa o hranicu delia strážcovia zákona a pištoľníci s fantastickými bytosťami. Vydajte sa na cestu príbehu o pôvode skupiny netypických hrdinov, ktorí sa do legiend zapísali rozhodnutiami, ktoré učiníte v neľútostnej zemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1251
5,0
Baten Kaitos I & II HD Remaster – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1247
Persona 5 Tactica – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Po podivnej udalosti putuje Phantom Thieves do bizarnej ríše, ktorej obyvatelia žijú pod tyranským útlakom. sú obklopení vojenskou skupinou menom Legionnaires a ocitajú sa v smrteľnom nebezpečí, dokiaľ sa neobjaví záhadný legionár.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0390
3,7
Marvels Spider-Man 2 Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0378CE
Starfield: Premium Edition (Předobjednávka) – Xbox Series X|S / Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný a RPG, – v roku 2330 sa ľudstvo vydalo mimo našej slnečnej sústavy, osídľuje nové planéty a žije ako vesmírny národ; vy sa pridáte ku Constellation – k poslednej skupine vesmírnych objaviteľov, ktorí hľadajú vzácne artefakty po celej galaxii – a budete skúmať rozsiahly vesmír v najväčšej a najambicióznejšej hre od Bethesda Game Studios
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2142pr
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií