F124 F124

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(105)
PlayStation 4
(18)
Žáner
Akčný
(60)
Adventúra
(21)
RPG
(17)
Simulátor
(12)
Strieľačky
(8)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(53)
Neoptimalizované pre Next-gen
(1)
Textová lokalizácia
CS
(7)
SK
(3)
EN
(104)
DE
(38)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(105)
DE
(23)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
105 položiek
Warhammer 40,000: Space Marine 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – chopte sa roly vesmírneho mariňáka, brutálneho Cisárovho bojovníka s nadľudskými schopnosťami. Postavte sa na odpor hrôzam z hlbín galaxie v epických bitkách na vzdialených planétach a natrite im to svojimi smrtiacimi schopnosťami a devastujúcimi zbraňami.
+Darček Promo elektronický kľúč Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Macragge’s Chosen – PS5 v hodnote 4 €
Novinka
70,90 €
Dátum vydania: 9. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0624
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1176
Flintlock: The Siege of Dawn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dvere na druhý svet sa otvorili dokorán a cez ne vtrhli do ríše ľudia starí bohovia so svojou armádou nemŕtvych. Zemi smrteľníkov sa ocitli v obliehaní a živí sa dostali až na prah vyhubenia. Je najvyšší čas, aby sa koaličná armáda postavila bohom na odpor.
Novinka
48,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0601
Terminator: Survivors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
70,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0652
The Smurfs: Village Party – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0649
Titan Quest 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a uprednostnili si vlastní epický príbeh.
Novinka
71,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0550
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Little Nightmares 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0537
ARK: Survival Ascended – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 11. júna 2024
Objednávací kód: PSV0641
Morbid: The Lords of Ire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Preklieštite si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
32,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0629
MADiSON VR Cursed Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti, s rukami od krvi – a vaša sestra a matka boli zmasakrované? MADiSON je pohlcujúca a desivá psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby so nepokojnou hrateľnosťou a nepokojným a presvedčivým rozprávaním.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0573
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 26. júna 2024
Objednávací kód: PSV0610
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, české titulky, žáner: akčná, adventúra a dobrodružná; objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe; vôbec prvýkrát si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii; vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0689de
Tour de France 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0653
Monster Hunter Stories Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Monster Hunter Stories je RPG, ktoré posúva svet Monster Hunter novým a vzrušujúcim smerom! Už nebudete loviť príšery, ale vychovávať ich! Hlavnými hrdinami tohto bohatého a hlbokého príbehu sú jazdci na príšerách: stanete sa jedným z nich a vytvoríte si s nimi celoživotné puto.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1501
Test Drive Unlimited: Solar Crown – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0123
Blazing Strike – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
39,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0683
TEVI – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: strieľačky a arkády, – TEVI je dvojrozmerná pixel-art skrolovací metroidvanie, kladúci dôraz na frenetickú hrateľnosť plnú svištiacich projektilov a efektné vykonávanie komb; využívajte zručne možnosti prepracovaného systému boja zblízka aj na diaľku, svoje schopnosti rýchleho uhýbania sa nebezpečenstvu, mechanizmu na ochromovanie bossov a mnohých ďalších prvkov
Novinka
37,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: PSV0681
Cat Quest III – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0679
Funko Fusion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0678
Funko Fusion – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1591
34 Sports Games – World Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0657
Astebros – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – hrajte za rytiera, hraničiarku alebo mága, z ktorých každý disponuje jedinečnými schopnosťami a ponúka iný herný štýl, preskúmajte osem procedurálne generovaných úrovní, odhaľujte tajomstvo netvormi zamoreného kontinentu Asteborg!
Novinka
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0658

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 105 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií