F124 Alzaboxy

Hry zo série Destiny

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Destiny je séria akčných MMO strieľačiek z pohľadu prvej osoby. V hre budete so svojou postavou objavovať rôzne mestá, lokácie a dokonca celé planéty, plniť úlohy a vylepšovať si postavu aj jej výzbroj – skrátka klasický looter shooter v otvorenom MMO svete. Čím si séria Destiny získala milióny aktívnych fanúšikov?

Pokračovať

Zvoľte si v Destiny jednu z troch tried a vydajte sa naprieč osudom

Hoci sa prvý a druhý diel Destiny od seba v mnohom zásadne líšia, v hre stále zostávajú tri hrateľné triedy. Titan je klasický žoldnier s veľkou puškou a solídnou výstrojou, vďaka ktorej dokáže všeličo ustáť. Warlock je trieda spoliehajúci sa na svoje tajomné schopnosti a v neposlednom rade Hunter sa špecializuje na nepozorovanú elimináciu nepriateľov.

Destiny 1 je stále k dispozícii, hoci len na konzolách. Hru si teda môžete pokojne zahrať. Veľká väčšina hráčov sa však presunula k novšiemu dielu, a tak môžete byť ochudobnení o niektoré MMO prvky.

Destiny 2 je oproti predchodcovi podstatne vyspelejšia

Destiny 2 je aktuálne najnovším dielom série a aj keď si v niektorých ohľadoch hráči pochvaľujú predchodcov, dvojka je celkovo vyspelejšia a prívetivejšia pre nováčikov. Pútavý a podstatne rozsiahlejší príbeh je tu rozprávaný jasnejšie a hráči majú tiež viac voľnosti nielen v príbehu, ale napríklad aj v prispôsobení výstroja. Čo sa od predchodcu vytratilo, je vylepšovanie postavy v štýle RPG. Štúdio Bungie zvolilo jednoduchší systém jasne vytýčených podtried.

i

Ako sa Destiny 2 hrá? Prečítajte si článok Destiny 2 (RECENZIA)

Destiny 2 ponúka desiatky hodín obsahu úplne zadarmo

Destiny 2 je už od októbra 2019 v základe free-to-play. Nič vám tak nebráni ísť hru hneď vyskúšať a jej podstatnú časť odohrať. Pokiaľ vás hra zaujme, môžete sa potom poobzerať po niektorom z rozšírení a pokračovať alebo rovno zakúpiť všetky okrem najnovšieho v rámci Destiny 2: Legacy Collection.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
7 položiek
Destiny 2: Beyond Light – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
41,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1594
Destiny 2: Beyond Light
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný,
5,89 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005347
Destiny 2: Beyond Light Deluxe Edition Upgrade
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný,
19 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE005349
Destiny 2: Shadowkeep – PC DIGITAL
Herný doplnok –elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG a strieľačky
5 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004889
Destiny 2 – Coldheart Pack (DLC) – PC DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
3 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004888
Destiny 2: The Witch Queen – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
39,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1936
Destiny 2: Shadowkeep Expansion – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,.
41,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1396

Hry zo série Destiny

V kategórii Hry zo série Destiny máme práve teraz na Alza.sk celkom 7 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Destiny Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Destiny Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Destiny Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Destiny recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií