Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT OPI3360ss

Zobraziť katalóg
CONCEPT OPI3360ss
Digestor vstavaný, energetická trieda C, hlučnosť 66dB, výkon odsávania 415m3/h, počet stupňov výkonu: 3, počet filtrov: 1, typ filtra: tukový, priemer horného vývodu 150mm, LED osvetlenie, recirkulácia a spätná klapka, šírka 55cm, farba: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  CONDG071 Produktové číslo:  OPI3360ss Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT OPI3360ss

Hľadáte kvalitný a pritom dizajnovo spracovaný digestor do vašej kuchyne? Potom vás určite zaujme vstavaný digestor Concept OPI3360ss v kvalitnom nerezovom vyhotovení, ktorý bude určite ozdobou každej kuchyne. Odsávač pár disponuje výkonom odťahu až 415 m3/h a ponúka vám 3 výkonnostné stupne. Hlučnosť tohto modelu je len 66 dB na najvyššom stupni. Digestor je možné veľmi pohodlne ovládať pomocou tlačidiel. Ďalej je vstavaný odsávač Concept OPI3360ss vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou a tukovým filtrom, ktorý sa veľmi ľahko a rýchlo čistí.Nechýba tu ani kovový filter proti mastnotám. Vďaka praktickému LED osvetleniu perfektne uvidíte na vašu varnú dosku.

Výkon

Plne integrovaný

LED osvetlenie


Kľúčové vlastnosti vstavaného digestora Concept OPI3360ss

  • Vstavaný digestor OPI3360ss v kvalitnom nerezovom vyhotovení
  • Energetická trieda C
  • Disponuje výkonom odťahu až 415 m3/h
  • Ponúka 3 výkonnostné stupne
  • Hlučnosť tohto modelu je maximálne 66 dB
  • Kvalitné LED osvetlenie
  • Pohodlné tlačidlové ovládanie
  • Odsávač pár je vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou
  • Tukový filter sa veľmi ľahko a rýchlo čistí
  • Nechýba kovový filter proti mastnotám
  • Spätná klapka

Vstavaný digestor CONCEPT OPI3360ss ponúka 3 výkonnostné stupne

Vstavaný digestor Concept OPI3360ss disponuje výkonom odťahu až 415 m3/h, takže svoje uplatnenie nájde vo väčších kuchyniach. K dispozícii sú celkom 3 výkonnostné stupne, pričom hlučnosť tohto modelu je 66 dB na najvyššom stupni. Odsávač pár dokáže efektívne odviesť všetku prebytočnú paru aj nežiaduce pachy z varenia vrátane oxidu dusíka.

Dizajnovo prepracovaný odsávač pár

Odsávač pár Concept OPI3360ss je plne integrovaný, takže ho môžete pohodlne zabudovať do hornej skrinky. Na kvalitné osvetlenie varnej plochy je vstavaný digestor Concept OPI3360ssv dolnej časti opatrený 2 LED svetlami v hranatom vyhotovení, ktoré oproti klasickým žiarovkám spotrebujú menej elektrickej energie a majú výrazne dlhšiu životnosť. Vďaka osvetleniu tak skvele uvidíte na vašu pracovnú dosku. Dizajnovo prepracovaný kúsok v kvalitnom nerezovom vyhotovení z línie SINFONIA je skvelým doplnkom pre váš interiér.

Mimoriadne účinná recirkulácia digestora Concept OPI3360ss

Pokiaľ nemáte možnosť odviesť paru von, určite uvítate praktickú funkciu recirkulácie. Pri recirkulácii sa okrem dvoch tukových filtrov pridá navyše uhlíkový filter, ktorý dokonale pohlcuje pachy (nutné dokúpiť). Vzduch sa pri tomto procese prečistí a je vháňaný späť do miestnosti. Uhlíkový filter sa musí pravidelne meniť (v závislosti od používania odsávača pár Concept OPI3360ss). Pri používaní filtra 2× až 3× týždenne je účinnosť zhruba 3 až 4 mesiace.

Zabudovaný digestor Concept OPI3360ss s jednoduchou a rýchlou údržbou tukového filtra

Aby ste ochránili svoju domácnosť od nepríjemného mastného prachu, je potrebné pravidelne meniť tukový filter, ktorý tieto nečistoty zachytáva. Tukový filter zo zabudovaného digestora Concept OPI3360ss je možné jednoducho vložiť do umývačky, spustiť štandardný program a bude opäť ako nový. Pokiaľ doma nemáte umývačku, stačí filter umyť v jarovej vode pomocou kefky a následne opláchnuť pod tečúcou vodou.

Ako správne vybrať digestor do vašej domácnosti?

Vybrať ten správny odsávač pár pre vašu domácnosť je veľmi dôležité. Výkon odsávača by mal zodpovedať 7 až 10-násobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať výpary. V prípade, že máte spojenú kuchyňu s obývacou izbou, je nutné započítať obe miestnosti. Dôležité je samozrejmé aj umiestnenie digestora nad elektrickou či plynovou varnou doskou. Nad elektrickú varnú dosku je potrebné odsávač umiestniť minimálne vo výške 55 cm a nad plynovú vo výške 65 cm. Nesmieme zabúdať aj na spätnú klapku, ktorá bráni prenikaniu studeného vzduchu zvonku. Klapka zároveň zamedzí úniku teplého vzduchuz miestnosti.

Doplňujúce informácie:

  • Výška: 235 mm
  • Šírka: 598 mm
  • Hĺbka: 290 mm
  • 1 motor/ventilátor
  • Minimálna vzdialenosť od elektrickej varnej dosky: 550 mm
  • Minimálna vzdialenosť od plynovej varnej dosky: 650 mm
  • Rozmery pre zabudovanie (v × š × h): 235 × 550 × 276 mm
  • Netto hmotnosť: 8 kg
  • Napätie: 230 V ~ 50 Hz
  • Príkon: 126 W
  • Odsávač pár je vrátane pripojovacieho kábla
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,5 m

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!
Ročná spotreba energie
61 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Typ
Vstavaný Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
C Hotovo!
Ročná spotreba energie
61 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!

Typ

Typ
Vstavaný Hotovo!

Funkcie a výbava

Počet filtrov
1 Hotovo!

Vývody

Max. výška vývodu
23,5 cm Hotovo!
Min. výška vývodu
23,5 cm Hotovo!
Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
415 m3/h Hotovo!
Vhodné do
Veľkej kuchyne (do 30 m²) Hotovo!

Rozmery

Šírka
55 cm Hotovo!
Hĺbka
27,6 cm Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT OPI3360ss Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OPI3360ss SINFONIA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií