Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BenQ GV30

Zobraziť katalóg
BenQ GV30
5 1 hodnotení
Projektor DLP LED, HD Ready, natívne rozlíšenie 1280 × 720, 16:9, svietivosť 300 ANSI lm, kontrast 100000:1, HDMI 1.4, USB-C, Bluetooth, WiFi, reproduktory, Android
Kód:  WX432b6 Produktové číslo:  9H.JPA77.59E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ GV30


Prenosný smart projektor s mohutnými basmi

Prenosný projektor BenQ GV30 s Bluetooth reproduktorom naplní váš život úplne novými zážitkami. Vďaka nemu si budete môcť užiť dokonalý obraz v HD rozlíšení s jasom 300 lúmenov ANSI a 2.1-kanálový zvuk s mohutnými basmi bez toho, aby ste museli chodiť do kina. Dataprojektor vďaka kompaktným rozmerom môžete jednoducho položiť na stôl v obývacej izbe alebo si ho vziať do spálne a svoje obľúbené filmy si vychutnať z pohodlia svojej postele. V neposlednom rade oceníte veľmi jednoduché a rýchle nastavenie s nastaviteľným uhlom projekcie až 135°, automatické zaostrovanie a vertikálnu korekciu lichobežníkového skreslenia.

S projektorom na filmy BenQ GV30 sa budete cítiť ako v kine

Vychutnajte si obraz v tej najlepšej kvalite so žiarivými farbami. Optimalizované režimy obrazu s technológiou CinematicColor so širokým gamutom pokrývajúcim 97 % farebného priestoru Rec.709 je zárukou verného podania farieb. O zvuk sa potom stará pokročilý 2.1-kanálový Bluetooth reproduktor s konštrukciou s 270° zvukovým výstupom vyznačujúci sa výraznými basmi. Širokopásmové meniče s výkonom 2× 4 W dopĺňa 8 W basový menič – všetko tak budete počuť do najmenších detailov. Nechýbajú ani optimalizované zvukové režimy zlepšujú kvalitu zvuku pri sledovaní filmov, relácií aj športových prenosov, hraní hier aj počúvaní hudby. S filmovým projektorom BenQ GV30 si môžete jednoducho vytvoriť svoje osobné kino, kdekoľvek budete chcieť.



Užite si bezdrôtovú zábavu

Prenosný projektor BenQ GV30 disponuje integrovaným systémom Android TV certifikovaným spoločnosťou Google. Vy si tak môžete vychutnať bezdrôtové premietanie obsahu (fotografie, videá, hudba a ďalšie) na veľkej projekčnej ploche z iOS, MacOS či Android zariadení a počítača prostredníctvom AirPlay a Chromecast. Vďaka jednému účtu Google tak môžete bez problémov nielen streamovať obsah, ale získate prístup k viac ako 5 000 aplikáciám v obchode Google Play či možnosť spustenia služby Amazon Prime stlačením jedného tlačidla.

Veľmi jednoduché nastavenie prenosného projektora BenQ GV30

Použitie a konfigurácia domáceho projektora nebola nikdy jednoduchšia a s premietačkou BenQ GV30 ju zvládnete za pár minút. Po zapnutí projektora nechajte vykonať automatické zaostrenie a potom nastavte projekčný uhol až 135°. V ďalšom kroku vďaka funkcii automatickej korekcie vertikálneho lichobežníkového skreslenia dôjde k vyrovnaniu obrazu. To je všetko, a vy si môžete užívať dokonalý obraz na veľkej projekčnej ploche s perfektným zvukom. Vďaka malým rozmerom je možné projektor umiestniť takmer kamkoľvek a dosiahnuť optimálnu pozorovaciu vzdialenosť a veľkosť obrazu. Veľkosť projekčného plátna môže byť 30“ až 120“.



Video projektor BenQ GV30 je všestranný

Vreckový projektor BenQ GV30 vďaka úžasnému 2.1-kanálovému Bluetooth reproduktoru a výdrži batérie až 2,5 hodiny dokáže zabaviť aj väčšiu partiu ľudí. Jednoduché a presné ovládanie projektora pomocou vášho telefónu zaisťuje aplikácia BenQ smart Control. Konektivitu zaisťuje rozhranie HDMI 1.4b, USB-C s režimom DisplayPort Alt Mode a podporou prenosu dát a nechýba ani audio výstup.

Veľmi odolná konštrukcia a praktické puzdro

Odolná konštrukcia mini projektora BenQ GV30 zaisťuje odolnosť voči pádu z výšky až 70 cm. Zásluhou praktického koženého remienka a prepravného puzdra je možné projektor BenQ GV30 ľahko prenášať na akékoľvek miesto, kde sa koná párty bez ohľadu na to, či ide o koktailový večierok na strešnej terase alebo grilovanie na záhrade.

Kľúčové vlastnosti mini dataprojektora BenQ GV30

  • Rozlíšenie HD 720p a jas 300 lúmenov ANSI s podporou Android TV
  • 2.1-kanálový Bluetooth reproduktor s mohutnými basmi
  • Nastaviteľný uhol projekcie až 135°, automatické zaostrovanie a vertikálna korekcia lichobežníkového skreslenia
  • Optimalizované režimy obrazu s technológiou CinematicColor so širokým gamutom pre verné podanie farieb
  • Vstavaný systém Android TV certifikovaný spoločnosťou Google na bezdrôtové premietanie obsahu
  • Konektivitu zaisťuje HDMI a USB-C
  • Súčasťou je taška na prenášanie
  • Mini projektor BenQ GV30 je odolný voči pádu z výšky až 70 cm

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
100 000:1 Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Kontrast
100 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu
76,2 cm (30 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
254 cm (100 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED Hotovo!
Svietivosť
300 ANSI lm (240 ISO lm) Hotovo!
Životnosť
20 000 h (833,33 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
30 000 h (1 250 d) Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
42 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
HDMI
2 ks Hotovo!
Ďalšie pripojenie
Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Funkcie
Prehrávač multimédií Hotovo!
Výbava
OS Android, Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
19,6 cm Hotovo!
Výška
18,5 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky projektory s Androidom
» Všetky LED projektory
» Všetky HD projektory
» Všetky mini projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o radu jak přehraji z flashky formát MKV, který je dle výrobce standartně podporovaný? avi, mp4.. přehraje v pořádku, nějaké mkv se i otevře přes chybovou hlášku, ale bez zvuku. Firmware mám aktualizovaný. (9H.JPA77.59E - V1.0.11) Flesh naformátovaná podle manuálu na NTFS.

Diskusia a poradňa k BenQ GV30
Príslušenstvo pre BenQ GV30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ GV30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ GV30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ GV30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ GV30.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií