Akai AS009RA-558

Zobraziť katalóg
Akai AS009RA-558
3,0 1 hodnotení
HiFi zosilňovač – 2×40W, Bluetooth, USB, Aux/CD/kazeta/DVD/MP3, displej, karaoke, FM, aktívny subwoofer
Kód:  AKAI018d Produktové číslo:  AS009RA-558 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Akai AS009RA-558

Využite našu skvelú cenovú ponuku na HiFi zosilňovač 5.1 od spoločnosti Akai, ktorý nesie označenie AS009RA-558. Tento cenovo dostupný základ audio zostavy s vysokým výkonom až 110 W vás poteší aj jednoduchým, elegantným ovládaním. O maximálnu pohodlnosť ovládania sa postará prítomnosť diaľkového ovládača. AS009RA-558 sa so svojím nadčasovým dizajnom môže na dlhé roky stať srdcom vašej HiFi sústavy. Určite oceníte 7 DSP režimov na úpravu zvuku. Podpora AC-3 zvuku vám zase poskytne nezabudnuteľný zážitok z každého použitia tohoto skvelého HiFi zosilňovača, či už počúvate obľúbenú pesničku, alebo si prehrávate film. So vstavaným FM tunerom môžete počúvať rádiové stanice. Výrobca nezabudol ani na výstup na aktívny subwoofer a vaše obľúbené melódie si vďaka tomu môžete poriadne okoreniť.

Kľúčové vlastnosti HiFi zosilňovača Akai AS009RA-558

  • HiFi zosilňovač 5.1 od spoločnosti Akai
  • Jednoduchý a prepracovaný dizajn
  • So 7 DSP režimami dosiahnete reprodukciu ako v skutočnom kine alebo koncertnej sále
  • USB port
  • Podpora Bluetooth
  • Aux/CD/páska/DVD vstup/MP3 vstup
  • Prehľadný VFD displej uľahčuje obsluhu
  • Frekvenčná charakteristika: 20 Hz – 20 kHz

Bezdrôtová technológia Bluetooth s Akai AS009RA-558

Pre všetkých fajnšmekrov je pripravená moderná technológia Bluetooth, ktorá prijíma signál aj od zariadení vzdialených 10 metrov. Pripravené sú samozrejme štandardné rozhrania ako USB alebo AUX. HiFi zosilňovač Akai AS009RA-558 vám umožní pripojenie 2 káblových mikrofónov a vychutnať si tak môžete dokonca aj zábavu vďaka karaoke. Určite oceníte 7 DSP režimov na úpravu zvuku. Tento AV receiver je vybavený množstvom zvukových programov využívajúcich originálnu DSP technológiu. S ich pomocou vo svojej izbe ľahko vytvoríte zvukové polia ako v skutočnom kine alebo koncertnej sále a vychutnáte si prirodzené stereofónne zvukové polia. Teraz môžete použiť aplikáciu AV Controller a s jej pomocou nastaviť DSP parametre podľa svojich preferencií, typu hudby či filmu, alebo nálady, ktorú chcete navodiť.


Poznámka:
» Všetky HiFi zosilňovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Akai AS009RA-558 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKAI AS009RA-558. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Akai AS009RA-558. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Akai AS009RA-558. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Akai AS009RA-558.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií