Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

75" Sharp 75EQ3EA

Zobraziť katalóg
75" Sharp 75EQ3EA
1,0 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor Google TV, QLED, 191cm, 4K Ultra HD, Active Motion 1000 (50Hz), HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×300, repro 30 W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS Virtual:X, trieda energetickej účinnosti G
1 239 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA387d7 Produktové číslo:  75EQ3EA Stránky výrobcu

75" Sharp 75EQ3EA

75" Sharp 75EQ3EA je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Túžite prežiť doma rovnakú atmosféru, ktorú zažívate v kine? Potom by vám mohol vyhovovať televízor Sharp. Vychutnajte si skvelé obrazové zážitky najmä vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, Dolby Vision a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne všetkých herných fanúšikov. Bezchybný obraz je doplnený skvelým zvukom v podaní 30W reproduktorov. Smart TV Sharp je podporovaný moderným operačným systémom Google TV a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní čierna farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 400×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové vlastnosti televízora 75" Sharp 75EQ3EA

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor Sharp
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia QLED a podporované formáty HDR10, Dolby Vision a HLG
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 30W reproduktorov
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV Sharp je poháňaný moderným operačným systémom Google TV
  • K výbave patrí HDR
  • Index spracovania obrazu zodpovedá 1000 CMR
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi a OKTAGON TV

Obraz televízora prináša úchvatný vizuálny zážitok

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor Sharp dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, a tak budete môcť sledovať všetky programy bez straty kvality.

Televízor 75
Televízor 75

QLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QLED TV poskytuje fantastický zážitok. Displej QLED prináša jedinečnú technológiu, ktorá poskytuje nekompromisnú reprodukciu farieb a absolútnu vernosť predlohe. Umožní vám sledovať dokonale čistý obraz aj pri intenzívnom osvetlení alebo pri pohľade z rôznych strán.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, Dolby Vision a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Dolby Vision vám aj pri vysokom jase obrazu ponúka precíznu a bohatú paletu odtieňov farieb. Kvalitu obrazu televízora možno posúdiť podľa indexu spracovania obrazu, ten v tomto prípade predstavuje 1000 CMR.

Televízor 75

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom Sharp

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor Sharp pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Google TV ponúka široké spektrum zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby ručného zadávania názvu na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Sharp

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje personalizovať sledovanie televízie a využívať ďalšie online možnosti bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor vám poskytne jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Perfektný spoločník pre každú domácnosť

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA a Chromecast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos, Dolby Digital Plus a DTS Virtual:X. Dolby Atmos poskytuje 3D zvukovú reprodukciu pomocou väčšieho počtu kanálov. Jeden kanál tak môže obsahovať zvuk výstrelu, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, to zaisťuje vyššiu presnosť a autentickosť rozloženia zvuku v priestore.

Využite pokročilé multimediálne funkcie

QLED televízor Sharp vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálny režim skenovania vám umožňuje rýchlo a efektívne vyhľadať dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Rozmery:

105,37 × 167,22 × 31,27 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

98,45 × 7,45 cm (V × H)

Hmotnosť:

27,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, kompozitný a komponentný

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
285 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
285 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,22 cm Hotovo!
Výška
105,37 cm Hotovo!
Hĺbka
31,27 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
98,45 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,45 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
76 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
30 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, aky hardware ma tento TV? Procesor, pamat.......dakujem

Príslušenstvo pre 75" Sharp 75EQ3EA
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií