SUITSUIT® Fabulous Seventies

Zobraziť katalóg
SUITSUIT® Fabulous Seventies
Cestovný kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 32 l, rozmery 55 × 35 × 20 cm (V׊×H), vnútorná deliaca priehradka, so 4 kolieskami, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 2,5 kg
Kód:  SPTsuit001nad Produktové číslo:  SPTsuit001nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUITSUIT® Fabulous Seventies Predaj skončil

SUITSUIT® Fabulous Seventies

Cestovný kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies ...

Zlaďte so svojím štýlom aj cestovné doplnky. Kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies má všetko, čo má správny parťák cestovateľov mať. Jeho váha sa zastavila na len 2,5 kg, nepotiahnete preto zbytočné kilá navyše. Zmes plastu a hliníka tvorí škrupinu kufra, ktorá je praktickou voľbou predovšetkým kvôli veľmi vysokej odolnosti. Preto si poradí s vodou aj nárazmi. Modrá farba kufra krásne završuje celkový dojem. Kamkoľvek sa vydáte, cestovný kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies perfektne ochráni vaše veci a od začiatku prekvapí štýlovým vzhľadom a škálou praktických funkcií.

Cestovný kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies ...

Poctivý TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Kvôli snahe o bezpečnejšiu leteckú prepravu musíme dnes počítať s tým, že je letisková ochranka oprávnená kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Najčastejšie je batožina prehliadnutá skenerom, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Zámky typu TSA pravdaže možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies teda jednoducho zabezpečíte svojím vlastným kódom na tri čísla a môžete lietať bez najmenšej obavy.

Cestovný kufor SUITSUIT® Fabulous Seventies ...

Zásadné prvky cestovného kufra SUITSUIT® Fabulous Seventies

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, manipulácia s ním je veľmi jednoduchá
  • Vstavané držadlo vytvorí z kufra skutočne komfortnú cestovnú batožinu
  • Vnútorná látková deliaca priehradka je vhodná na oddelenie drobností od zvyšku vecí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUITSUIT® Fabulous Seventies Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUITSUIT® Fabulous Seventies.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií