AlzaBoxy Q1 LRP protiplnění

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-14-ultra-thumbnail.jpg

Xiaomi 14 Ultra (RECENZIA): Top výbava, skvelý fotoaparát a 16 GB RAM. To je on, vo svojej triede šampión

Mobilný telefón Xiaomi 14 Ultra vyzerá skvele už na prvý pohľad a jeho parametre sú pôsobivé aj na papieri. Recenzia vám objasní, do akej miery to je aj realita. Prezradím, že nesklamal, a pokiaľ by som mal zdôrazniť hneď jeho najväčšie výhody, bez premýšľania by to bol fotoaparát a výkonný procesor v kombinácii s nadstavbou HyperOS, ktorá vám dá ten pravý pocit svižnosti. Je toho však viac, čo potrebujete vedieť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-core-recenze-test.jpg

Intel i9-14900KS – To najlepšie z najlepšieho? (RECENZIA A TESTY)

Je možné hranice výkonu posunúť snáď ešte ďalej? Kedysi taká vec bývala iba výsadou overclockerov a výrobcovia hardvéru nechávali ležať priestor na navýšenie úhorom. Počas rokov si túto možnosť ale vzali do značnej miery späť a vydávaný hardvér je už v základe vyhnaný na krv. Nový Intel Core i9-14900KS je skvelým príkladom toho, ako vytlačiť už z výroby aj tú poslednú kvapku výkonu a ponúknuť nadšencom niečo extra. Dnešná recenzia je ako prvým pretestovaním Intel 14. generácie od uvedenia na trh, tak aj duelom s tým najlepším od konkurencie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-shadows-key-art-logo-nahled.jpg

Assassin's Creed Shadows – Všetko, čo potrebujete vedieť

Ďalší veľký „Asasín“ nás zavedie do feudálneho Japonska v 16. storočí a nadviaže na Assassin's Creed Valhalla. Opäť teda pôjde o rozsiahle akčné RPG s otvoreným svetom, ktorého dohranie zaberie desiatky hodín. Hlavnou novinkou sú dve hrateľné postavy, muž samuraj a žena nindža, obaja pritom ponúknu odlišný štýl boja aj príbeh. Všetko, čo o Assassin's Creed Shadows vieme, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-braun_2.jpg

Sledujte livestreamové vysielanie a získajte unikátny kód na zľavu 30% na IPL epilátor Braun Skin i-expert smart IPL

Sledujte 21. 5. od 18:30 naše livestreamové vysielanie a získajte unikátny kód na zakúpenie IPL epilátora Braun Skin i-expert smart so zľavou 30 %. V priebehu vysielania vás čaká rozhovor s dermatologičkou Dr. Janou Houskovou a Miss World a zakladateľkou Nadácie Krása pomoci Taťánou Kuchařovou, počas ktorého sa dozviete mnoho zaujímavých informácií na tému IPL epilácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: Čo hýbalo svetom kryptomien v apríli?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hbo-max-cover-nahled.jpg

HBO Max: Najlepšie filmy a seriály

Streamovacia služba HBO Max, ktorá úplne nahradila HBO GO, je v našich končinách dostupná od začiatku roka 2022. Zorientovať sa v rozsiahlej knižnici a záplave nových aj starých titulov môže byť náročné, preto Vám ponúkame pravidelne aktualizovaný výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, aké HBO Max práve teraz ponúka.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-28-400mm-recenze.jpg

Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR (RECENZIA)

Cestujete naľahko a najradšej by ste viac objektívov nahradili jediným? Myslíte si, že je to nemožné? Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR borí mýty! So svojím veľkorysým rozsahom zoomu sľubuje zachovanie kvality obstarania vzdialených predmetov rovnako ako tých blízkych. Skúsený fotograf Michal Kupsa vo svojej recenzii overil, či je to tak, a navyše pre vás vyhotovil ukážkové fotografie. Ako tento objektív obstál, sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-super-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 Ti SUPER

Páči sa vám výkon grafických kariet GeForce RTX 4070 Ti SUPER a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier-voucher-za-recenzi-nahled.jpg

Napíšte recenziu na spotrebiče značky Haier a získajte voucher na ďalší nákup v hodnote 8 €

Stavte na kvalitu značky Haier a vybavte svoju domácnosť tými najmodernejšími spotrebičmi. Či už zháňate novú chladničku, mrazničku, umývačku riadu, práčku, vinotéku, mikrovlnku alebo čokoľvek iné, so spotrebičmi Haier rozhodne nešliapnete vedľa. A ak na svojho nového domáceho pomocníka napíšete recenziu, odmeníme vás voucherom v hodnote 8 € na nákup čohokoľvek na Alza.sk. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dragons-dogma.jpg

Kúpte si vybrané produkty ASUS a získajte Dragon's Dogma II!

Máte zálusk na hru Dragon's Dogma II? Môžete ju dostať zadarmo od spoločnosti ASUS ako poďakovanie za nákup vybraných produktov. O ktoré ide? Čo je potrebné urobiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-white-oc-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ do svojho počítača zháňate novú a výkonnú grafickú kartu, ktorá by sa vám navyše vošla aj do vašej existujúcej menšej počítačovej skrine, potom ju budete musieť vyberať z nejakej tej kompaktnejšej edície grafických kariet. Jednou takou je napríklad aj MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC z dielne taiwanskej spoločnosti MSI, ktorá je navyše vyhotovená v peknej bielo-striebornej kombinácii a ktorú sme pre vás na Alza.sk v tejto recenzii tiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-05-24-nahled.jpg

Netflix: novinky máj 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v máji roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (RECENZIA): Unikát s perfektným displejom, skvelým fotoaparátom a rýchlym nabíjaním

Motorola Edge 50 je séria pozostávajúca z 3 modelov. Všetky sľubujú solídne parametre v štýlovom dizajne. My sme v recenzii tentokrát preklepli ten prostredný, teda model Motorol Edge 50 Pro. Čím nás zaujal, prekvapil, ale aj trochu zarmútil? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/akce-liebherr-banner-nahled.jpg

Mrazničku Liebherr teraz zaobstaráte s praktickým darčekom zadarmo

Uvažujete o nákupe novej mrazničky? Potom by vám rozhodne nemala uniknúť akcia, ktorú si pre svojich zákazníkov pripravila značka Liebherr. K vybraným zásuvkovým a pultovým mrazničkám totiž rozdáva praktický darček v podobe prenosnej chladiacej tašky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-125.jpg

Nové produkty v jubilejnej kolekcii oslavujúcej výročie 125 rokov kvality Miele

Miele oslavuje úctyhodných 125 rokov od svojho založenia a na túto príležitosť pripravila pre svojich zákazníkov špeciálnu jubilejnú kolekciu spotrebičov, ku ktorým navyše získajú prídavné vybavenie, príslušenstvo alebo poukaz. Spolu so zakúpenými novinkami z edície 125 Gala dostanú zadarmo aj QR kód na aktiváciu záruky predĺženej o 125 týždňov nad rámec štandardnej 2-ročnej záruky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_141.jpg

Doplňte svoj notebook aj kvalitným monitorom Lenovo

Potrebujete na svoju prácu spoľahlivý notebook a rovno ho ideálne doplniť aj monitorom? S úplným pokojom sa môžete zveriť do starostlivosti značky Lenovo. Môžeme vám garantovať, že v podstate v akejkoľvek cenovej hladine nájdete vždy kvalitnú výbavu. V našom článku nájdete tipy na najlepšie kúsky pre bežných zamestnancov, stredný manažment aj tých najvyšších šéfov. O ktoré ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-filmy-serialy-nahled.jpg

Najlepšie filmy a seriály na Netflixe

Popularita streamovacích služieb neustále rastie, koniec-koncov, za pár eur mesačne svojim používateľom ponúka zdanlivo nekonečnú knižnicu kvalitných filmov a seriálov, ktoré často nikde inde nenájdete. Nový obsah však prichádza takmer neustále a udržať si povedomie o tých najlepších programoch tak nie je vôbec nič jednoduché. A práve preto by vám mohol prísť vhod náš redakčný výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, ktoré si momentálne na Netflixe môžete pustiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-vs-intel-duel.jpg

Intel i3-14100F vs. Ryzen 5 5500GT (DUEL)

Máte naozaj, ale naozaj malý budget na procesor a napriek tomu by ste radi ten najvyšší možný výkon? V dnešnom článku sme otestovali dvojicu procesorov s cenovkou len ľahko cez 120 €. Najnovšie štvorjadro od Intelu – i3-14100F proti staršiemu šesťjadru AMD Ryzen 5 5500GT. Ktorý z týchto dvoch procesorov vám poslúži lepšie na prácu a ktorý na hry? Viac už v dnešnom teste, tak poďme na to! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-001_7.jpg

Zosilnenie WiFi | Extendery vs. Mesh WiFi

Dnešná digitálna doba neustále zvyšuje nároky na čo najrýchlejší internet a s tým súvisí aj kvalitné pripojenie WiFi. Tu sú naše osvedčené tipy, ako rozšíriť signál Wi-Fi a celkovo zlepšiť jeho dosah aj stabilitu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8a-nahled.jpg

Google Pixel 8a (PREVIEW): Stredná trieda s vlajkovou výbavou i 7-ročnou podporou

Google Pixel 8a je konečne tu. Telefón zaujme rovnakým dizajnom ako starší súrodenci z radu a od výrobcu dostáva aj rovnakú prémiovú starostlivosť. Tento rok totiž Google pre Pixel 8a garantuje 7 rokov veľkých aktualizácií systému Android, rovnako ako pre zvyšok radu. O dlhodobú relevanciu mobilného telefónu sa určite zaslúži čip Tensor G3, skvelý fotoaparát alebo 120 Hz OLED panel. Čo všetko Google Pixel 8a ponúkne? Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií