Raspberry Pi 3 B+ set

Zobraziť katalóg
Raspberry Pi 3 B+ set
3,0 2 hodnotení
Mini PC so zdrojom a krabičkou s vypínačom, CPU Broadcom Quad-Core BCM2837B0 1.4 GHz 64 bit, VideoCore IV 3D GPU, 1 GB RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 4x USB, HDMI, LAN, microSD slot, bez operačného systému
Kód:  RR100b1 Produktové číslo:  RB-PRAIM-PC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Raspberry Pi 3 B+ set

Jednodoskový mikropočítač Raspberry Pi 3 Model B+ je pokračovateľom úspešných počítačov založených na platforme ARM. Prináša hneď niekoľko noviniek, ako je výkonnejší procesor a bezdrôtové rozhrania WiFi a Bluetooth 4.2. Raspberry Pi 3 Model B+ podporuje celý rad operačných systémov a skvele poslúži ako základ multimediálneho centra v obývacej izbe po boku vašej televízie, a s pripojením sieťovej karty sa hodí aj na surfovanie na internete.

V sete nájdete zdroj s výkonom 5V/2.5A a špeciálne navrhnutú krabičku Praim disponujúcu tlačeným spojom, ktorý cez GPIO na doske Raspberry Pi 3 B+ umožňuje ľahké zapínanie a vypínanie bez toho, aby ste museli stále odpájať napájací zdroj.

Stačí pripojiť vlastný HDMI kábel a vlastnú microSD kartu so systémom a všetko je pripravené na použitie.

Pamäťová karta sa vkladá po odobratí spodného viečka krabička. Stačí ľahko odklopiť z jednej strany.

Celý set sa dodáva v pevnej krabičke, ktorá produkt chráni pri preprave.

Kľúčové vlastnosti mini počítača Raspberry Pi 3 Model B+

  • Výkonnejší procesor s podporou 64bit inštrukcií
  • Grafický čip VideoCore IV 3D novo s taktom 300 MHz
  • 2,4 GHz a 5 GHz WiFi 802.11 b/g/n/ac + Bluetooth 4.2
  • Podpora starších verzií vrátane projektov a tutorialov
  • PoE header pre napájanie cez ethernetový kábel (vyžaduje prídavný modul)
  • 4× USB 2.0, HDMI, 40-pinový GPIO header...
  • Široké možnosti použitia a príjemná cena

Počítač s vylepšeným výkonom

Novinkou je integrovaný 64-bitový procesor so štyrmi jadrami ARM Cortex-A53? s frekvenciou 1,4 GHz, ktorý zaistí nárast výkonu. Spolupracuje s 1GB operačnou pamäťou a grafickým čipom VideoCore IV, teraz s taktom 300 MHz. Pre multimediálne účely poslúži aj kompozitný výstup a HDMI prenášajúci zvuk. Samozrejmosťou je podpora väčšiny dostupných formátov.

Podpora WiFi a Bluetooth

PI 3 Model B+ je plne kompatibilný so svojimi predchodcami. Rovnaká základná architektúra, ako je to pri PI 2, zaisťuje bezproblémové fungovanie starých projektov, ktoré poznáte z predchádzajúcej verzie. Z konektorovej výbavy si zachováva štvoricu portov USB 2.0 a novo prináša bezdrôtové rozhrania WiFi 802.11 b/g/n/ac a Bluetooth 4.2. Na ukladanie dát nechýba podpora microSD kariet a na napájanie sa odporúča 2,5A adaptér (ktorý nájdete v balení).


Parametre a špecifikácia

Platforma
Raspberry Pi Hotovo!
Konektivita
USB, Bluetooth, LAN, Jack Hotovo!

Vlastnosti

Platforma
Raspberry Pi Hotovo!
Konektivita
USB, Bluetooth, LAN, Jack Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zarizeni pripojim k monitoru pres hdmi, monitor napise No signal. Kde je problem, prilozeny jednostrankovy manual v anglictine je dost k nicemu, kdyz tam podobny problem neni popsany. Diky

Nějak postrádám možnost vložit SD kartu :). Nevíte jak se tam strká? V téhle verzi tak nějak chybí vzadu otvor a většina OS pro Rasberry se jinak zavést nedá než pomocí SD karty :).

Je súčasťou balenia aj napájací adaptér?

Diskusia a poradňa k Raspberry Pi 3 B+ set
Príslušenstvo pre Raspberry Pi 3 B+ set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raspberry Pi 3 B+ set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raspberry Pi 3 B+ einhundert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raspberry Pi 3 B+ einhundert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Raspberry Pi 3 B+ Száz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií