Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Audials One 2022 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Audials One 2022 (elektronická licencia)
Video softvér pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWLAU002a
Audials One 2022 (elektronická licencia) Predaj skončil

Audials One 2022 (elektronická licencia)

Softvér Audials One 2022 sa radí medzi špičkové streamovacie rekordéry. Je to komplexný balíček na nahrávanie a úpravu audio skladieb i videí. Zahŕňa video program Audials Movie 2022, audio softvér Audials Music 2022 a Audials Radio. S programom Audials One 2022 získate rýchly prístup k hudbe, rádiu a videám vo vysokej kvalite. Vytvorte si zbierku, ktorá má až 500 000 skladieb. Nahrávajte videá vo Full HD. Nahrávací softvér je kompatibilný s operačným systémom Windows 11.

Kľúčové vlastnosti video softvéru Audials One 2022

  • Softvér Audials One 2022 prináša prístup k hudbe, rádiu aj videám
  • Získate rýchlejšie a kvalitnejšie nahrávanie
  • Pustí sa aj do filmov alebo živých televíznych prenosov
  • Vyskúšajte streamovacie služby alebo plánovač nahrávania
  • Program pre video Audials Movie 2022 umožňuje uložiť priestorový zvuk
  • Vyhľadávajte titulky k filmom v rôznych jazykoch
  • Odstráňte reklamy z videí
  • Video streamy je možné nahrávať a prehrávať priamo v programe Audials Movie 2022
  • Audio softvér Audials Music 2022 nahráva zo streamovacích služieb
  • Umožňuje vytvoriť si vlastnú zbierku
  • Ukladá hudbu pod vami zvolenými názvami
  • Audials Music 2022 sťahuje hudbu 30× rýchlejšie
  • Navoľte si formát hudby
  • PC program Audials Radio 2022 prináša viac ako 100 000 staníc
  • Nahrané skladby získajú názov, obal albumu aj text

Video softvér Audials Movie 2022

Video softvér Audials Movie 2022 umožňuje nahrávať videá rýchlejšie a vo vyššej kvalite ako doteraz. Zvláda nahrávať aj filmy aj živé televízne prenosy. Program je vybavený množstvom streamovacích služieb, plánovačom nahrávania a ďalšími. Audials Movie 2022 prináša novinky na ukladanie priestorového zvuku, možnosť vyhľadávania titulkov k filmom v akomkoľvek jazyku alebo napríklad odstraňovanie reklám a upútaviek z videí. Video streamy je možné prehrávať aj nahrávať priamo v Audials Movie 2022. Video program na PC je optimalizovaný aj pre operačný systém Windows 11. PC softvér Audials Movie 2022 umožňuje sledovať video počas jeho nahrávania. Video je možné tiež nahrávať na pozadí. Vyhľadajte videá, zostavte zoznam a Audials Movie 2022 ich nahrá postupne jedno po druhom. Prechádzajte video platformy priamo v programe Audials Movie 2022 a ukladajte požadovaný obsah. Zvoľte si kvalitu videa až do 4 K. Editor softvéru umožňuje odstraňovanie častí videa aj jednotlivých snímok. Automaticky dekóduje a odstraňuje reklamy. K dispozícii sú aj funkcie ako rýchly posun vpred, spomalený pohyb alebo náhľad na časovej osi.

Audio softvér Audials Music 2022

Audio softvér Audials Music 2022 umožňuje nahrávanie hudby rýchlejšie a vo vyššej kvalite, než na akú ste zvyknutí. Komunikuje so streamovacími službami, importuje videá zo Spotify alebo YouTube a ďalších platforiem. Vytvorte si vlastnú zbierku hudby. Program pre hudbu Audials Music 2022 ponúka ukladanie skladieb pod vlastnými názvami. Sťahuje hudbu 30× rýchlejšie ako je bežná rýchlosť. Jednu hodinu hudby získate iba za dve minúty. Samozrejmosťou je možnosť navoliť si formát, v akom chcete hudbu uložiť. Zvoľte si MP3, AAC, WMA, FLAC alebo WAV. S audio softvérom Audials Music 2022 budete mať prehľad o všetkých obľúbených interpretoch ako prvý. Samozrejmosťou je kompatibilita s operačným systémom Windows 11. Audio program pre PC Audials Music 2022 umožňuje prechádzanie albumov jednotlivých interpretov a ukladanie do zbierky. Hudbu si môžete vypočuť a okamžite uložiť. Vyhľadávajte podľa štýlov, žánrov alebo interpretov. PC softvér Audials Music 2022 bude prekladať návrhy podobných interpretov, ktoré si navolíte. Zaiste oceníte jednoduchú a prepracovanú možnosť správy duplicitných skladieb.

Program Audials Radio 2022

Program Audials Radio 2022 umožňuje prístup k viac ako 100 000 staniciam, z ktorých je možné nahrávať hudbu rýchlosťou až 320 kb/s. Dokáže extrahovať hudbu z rádia bez príspevkov moderátorov alebo reklám. Časovač nahrá vami vybrané skladby jednu za druhou. Ku každej skladbe získate názov albumu, obal a text.


Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií