AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/amd-vs-intel-nahled_1.jpg

Intel i5-14400F vs. AMD Ryzen 5 7600 (DUEL)

Staviate budgetový stroj a neviete si rady s výberom toho správneho procesora? V nižšej cenovej triede okolo 200 – 250 € sú k dispozícii dva modely. Intel Core i5-14400F a AMD Ryzen 5 7600. V dnešných testoch sa pozrieme na duel týchto dvoch CPU ako v náročnom pracovnom prostredí, tak aj v hrách. S ktorým z týchto procesorov vám pôjde práca lepšie od ruky a ktorý nakŕmi lepšie poriadne výkonnú grafickú kartu? Čítajte ďalej! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/disney-plus-top-filmy-serialy-dokumenty-nahled_1.jpg

Disney+: Najlepšie filmy a seriály

Disney+ možno patrí medzi tých najmladších hráčov na poli streamovacích služieb, na kvalite ponúkaného obsahu ale vek nie je vôbec poznať. Jadro knižnice tu tvoria kreslené aj hrané disneyovky, animované seriály, marvelovky a Star Wars trháky, skrátka je toho dosť. A aby ste surfovaním miestnou filmotékou nakoniec nestrávili viac času ako samotným sledovaním, mohol by sa vám hodiť náš výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, aké tu momentálne môžete vidieť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vypocet-terminu-porodu.jpg

Ako na výpočet termínu pôrodu

Každá budúca matka je určite zvedavá na presný termín pôrodu. Existuje niekoľko metód, ako vypočítať termín pôrodu. Pozrite sa s nami sa najbežnejšie spôsoby, ako zistiť očakávaný dátum pôrodu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-vi-nahled.jpg

Sony Xperia 10 VI (PREVIEW): Vylepšuje zvuk aj výdrž, prichádza ale o jeden výrazný prvok výbavy

Sony sa v rámci upgradu svojich dvoch modelov Xperia 1 a 10 dostáva už na rímske označenie VI. Model Xperia 10 VI sa dostáva do hry s vylepšenými vnútornosťami, ktorými chce zaujať dobrú pozíciu v strednej triede. Vo výbave ale najnovšie nenájdeme jednu výraznú časť výbavy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-verze-predplatneho-nahled.jpg

PlayStation Plus: Všetko, čo potrebujete vedieť

Pravidelný mesačný prísun hier zadarmo, zdieľanie knižnice s jedným zo svojich priateľov, 100 GB na cloudovom úložisku alebo možnosť hrať online, to sú základné výhody predplatného PlayStation Plus. Vyššie členstvá PlayStation Plus Extra a PlayStation Plus Premium vám k tomu všetkému taktiež umožnia stiahnuť si alebo streamovať až 700 hier z celej histórie konzol PlayStation a ďalšie bonusy. Všetko, čo o predplatnom PlayStation Plus potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-3210-nahled.jpg

Retro vzhľad a legendárny had sú späť. Nokia 3210 (2024) stavila na nostalgiu, prináša však aj niektoré moderné funkcie.

Klasické tlačidlové telefóny nevymreli. O ich udržanie sa na trhu pokúša ďalšia z firiem, a to HMD. Tá vydáva ďalší z radu legendárnych mobilov pôvodne fínskej značky, Nokia 3210. S ňou sa na trh dostáva mobil hodný 21. storočia. Niektoré užívateľovi milované prvky našťastie zostávajú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipl-braun_2.jpg

Sledujte livestreamové vysielanie a získajte unikátny kód na zľavu 30% na IPL epilátor Braun Skin i-expert smart IPL

Sledujte 21. 5. od 18:30 naše livestreamové vysielanie a získajte unikátny kód na zakúpenie IPL epilátora Braun Skin i-expert smart so zľavou 30 %. V priebehu vysielania vás čaká rozhovor s dermatologičkou Dr. Janou Houskovou a Miss World a zakladateľkou Nadácie Krása pomoci Taťánou Kuchařovou, počas ktorého sa dozviete mnoho zaujímavých informácií na tému IPL epilácie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-shadows-key-art-logo-nahled.jpg

Assassin's Creed Shadows – Všetko, čo potrebujete vedieť

Ďalší veľký „Asasín“ nás zavedie do feudálneho Japonska v 16. storočí a nadviaže na Assassin's Creed Valhalla. Opäť teda pôjde o rozsiahle akčné RPG s otvoreným svetom, ktorého dohranie zaberie desiatky hodín. Hlavnou novinkou sú dve hrateľné postavy, muž samuraj a žena nindža, obaja pritom ponúknu odlišný štýl boja aj príbeh. Všetko, čo o Assassin's Creed Shadows vieme, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2024-nahled.jpg

Telefón vám povie, čo vidí aj kde máte okuliare. Google na I/O 2024 ukázal množstvo AI noviniek (VIDEO UKÁŽKY V ČLÁNKU)

Tohtoročná hlavná udalosť Google I/O 2024 bola zameraná takmer exkluzívne na umelú inteligenciu. Americká firma nám dala nahliadnuť do veľmi blízkej budúcnosti a opäť nám ukázala, že sa možnosti AI menia každým dňom. Toto všetko sme na Google I/O 2024 videli. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-thumbnail.jpg

Xiaomi 14 Ultra (RECENZIA): Top výbava, skvelý fotoaparát a 16 GB RAM. To je on, vo svojej triede šampión

Mobilný telefón Xiaomi 14 Ultra vyzerá skvele už na prvý pohľad a jeho parametre sú pôsobivé aj na papieri. Recenzia vám objasní, do akej miery to je aj realita. Prezradím, že nesklamal, a pokiaľ by som mal zdôrazniť hneď jeho najväčšie výhody, bez premýšľania by to bol fotoaparát a výkonný procesor v kombinácii s nadstavbou HyperOS, ktorá vám dá ten pravý pocit svižnosti. Je toho však viac, čo potrebujete vedieť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-core-recenze-test.jpg

Intel i9-14900KS – To najlepšie z najlepšieho? (RECENZIA A TESTY)

Je možné hranice výkonu posunúť snáď ešte ďalej? Kedysi taká vec bývala iba výsadou overclockerov a výrobcovia hardvéru nechávali ležať priestor na navýšenie úhorom. Počas rokov si túto možnosť ale vzali do značnej miery späť a vydávaný hardvér je už v základe vyhnaný na krv. Nový Intel Core i9-14900KS je skvelým príkladom toho, ako vytlačiť už z výroby aj tú poslednú kvapku výkonu a ponúknuť nadšencom niečo extra. Dnešná recenzia je ako prvým pretestovaním Intel 14. generácie od uvedenia na trh, tak aj duelom s tým najlepším od konkurencie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: Čo hýbalo svetom kryptomien v apríli?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hbo-max-cover-nahled.jpg

HBO Max: Najlepšie filmy a seriály

Streamovacia služba HBO Max, ktorá úplne nahradila HBO GO, je v našich končinách dostupná od začiatku roka 2022. Zorientovať sa v rozsiahlej knižnici a záplave nových aj starých titulov môže byť náročné, preto Vám ponúkame pravidelne aktualizovaný výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, aké HBO Max práve teraz ponúka.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-28-400mm-recenze.jpg

Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR (RECENZIA)

Cestujete naľahko a najradšej by ste viac objektívov nahradili jediným? Myslíte si, že je to nemožné? Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR borí mýty! So svojím veľkorysým rozsahom zoomu sľubuje zachovanie kvality obstarania vzdialených predmetov rovnako ako tých blízkych. Skúsený fotograf Michal Kupsa vo svojej recenzii overil, či je to tak, a navyše pre vás vyhotovil ukážkové fotografie. Ako tento objektív obstál, sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-super-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 Ti SUPER

Páči sa vám výkon grafických kariet GeForce RTX 4070 Ti SUPER a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier-voucher-za-recenzi-nahled.jpg

Napíšte recenziu na spotrebiče značky Haier a získajte voucher na ďalší nákup v hodnote 8 €

Stavte na kvalitu značky Haier a vybavte svoju domácnosť tými najmodernejšími spotrebičmi. Či už zháňate novú chladničku, mrazničku, umývačku riadu, práčku, vinotéku, mikrovlnku alebo čokoľvek iné, so spotrebičmi Haier rozhodne nešliapnete vedľa. A ak na svojho nového domáceho pomocníka napíšete recenziu, odmeníme vás voucherom v hodnote 8 € na nákup čohokoľvek na Alza.sk. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dragons-dogma.jpg

Kúpte si vybrané produkty ASUS a získajte Dragon's Dogma II!

Máte zálusk na hru Dragon's Dogma II? Môžete ju dostať zadarmo od spoločnosti ASUS ako poďakovanie za nákup vybraných produktov. O ktoré ide? Čo je potrebné urobiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oplozeni-vajicka.jpg

Plodnosť vs. neplodnosť mužov a žien

Plodnosť mužov aj žien závisí od mnohých faktorov, z ktorých najdôležitejšie je zdravie a vek. Veľkú úlohu však zohráva aj zdravý životný štýl, genetické predpoklady a stres. Čo všetko môže plodnosť ovplyvniť, ako podporiť plodnosť, aj keď začať riešiť problém s neplodnosťou, vám objasní náš článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovulacni-test.jpg

Ovulácia a plodné dni

Vysledovanie ovulácie, teda obdobia s najvyššou pravdepodobnosťou pre počatie, je možné niekoľkými spôsobmi. Medzi najviac využívané patrí ovulačná kalkulačka, pravidelné meranie teploty tela, sledovanie zmien výtokov alebo používanie ovulačných testov, ktoré merajú hladinu luteinizačného hormónu a estradiolu v moči. Read more »
123...
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info